Weboldal fejlesztés

Te megálmodod, mi megvalósítjuk…

Weboldal és webáruház készítés!

Profi módon, egyszerűen, gyorsan! 

 

Weboldaladnak, webáruházadnak, landing
oldalaidnak csak a képzeleted szab határt,
de az sem probléma, ha nincs rá ötleted!

 

Mi kitalálunk egy hozzád vagy termékedhez illőt!

Tovább a részletekhez

Nem csak szép,
de jól is működik 

Mi nem csak azt tartjuk szem előtt, hogy a weboldalad igényes, letisztult, felhasználóbarát és szép legyen, hanem ami legalább ugyan ennyire fontos, hogy célcsoportodhoz sikeresen eljuttasd üzeneted és Ők könnyen rátaláljanak oldaladra.

Ezért tartjuk fontosnak, hogy oldalad kiemelkedő értékekkel rendelkezzen a kereső oldalak követelményeinek megfelelően (jól legyen a keresőkre optimalizálva), minden eszközön megfelelően működjön (reszponzív weboldal) és mérhető statisztikákkal legyen alátámasztva, hogy merre érdemes tovább fejleszteni oldalad.

Milyen folyamatokra számíthatsz,
ha minket választasz?

Megbeszélés

A megbízás előtt egy kötetlen megbeszélés alkalmával felmérjük igényeidet.

Látványterv

Látványtervet készítünk az elképzeléseid alapján és csak akkor állunk neki a weboldal készítésnek, fejlesztésnek, hogyha az már teljes mértékben megfelel az igényeidnek, hogy pontosan azt kapd amit szeretnél.

Specifikáció

A megbeszélés és látványtervek alapján briefet készítünk, ezzel együtt elküldjük ajánlatunkat a fejlesztésre.

Fejlesztés

Amennyiben meggyőzött ajánlatunk, a szerződés megkötése és az általad szükséges információk, képek szövegek beérkezését követően a vállalt határidőn belül elkészítjük új oldalad.

Landing page 

Avagy bemutató/fogadó “landing” oldal. A lényege, hogy egy adott szolgáltatásnak vagy terméknek/termékcsaládnak a specifikus leegyszerűsített egyetlen aloldalas reklámoldala, amin minden információ az elsőként újonnan érkező látogató számára elérhető lesz.

Így nem tekinthető egyételműen “weboldal” kategóriának, hiszen nem rendelkezik menüpontokkal. Lényegesen egyszerűbb és gyorsabb megoldás a cég adott szolgáltatásaink reklámozására, értékesítésére.

Hívj minket bizalommal:

+36(30)553-8540

vagy kérd most ingyenes árajánlatunkat! 

Qmm © 2019. Minden jog fenntartva.  |  Impresszum | Adatvédelem