Impresszum

Név: Imex Global Kft.
Kapcsolattartó neve: Nagy Gyula
Székhely: 1188 Budapest Nagykőrösi u. 23.
Adószám: 23583317-2-43.
Cégjegyzékszám: 01-09-972476
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adatvédelmi Nyilvántartási azonosító: NAIH-83793/2015
E-mail: info[kukac]qmm.hu
Web: www.qmm.hu
Tárhely szolgáltató: SiteGround Spain S.L.
Tárhely szolgáltató elérhetősége:  https://www.siteground.com/

Ezen internetes oldal megtekintésével felhasználóink korlátozás nélkül tudomásul veszik és elfogadják a következő feltételeket:

A weboldalon szereplő képek és szöveges tartalmak az Imex Global Kft. tulajdona, ezeknek felhasználásoz külön engedély szükséges.

Az oldalon található tartalmak engedély nélküli másolása vagy bármely egyéb célra történő felhasználása tilos!

Az oldalakon található bármely tartalom jogosulatlan felhasználása, jogi következményeket von maga után!

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az Imex Global Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Az Imex Global Kft. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon az Imex Global Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az Imex Global Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az Imex Global Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. Az Imex Global Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Imex Global Kft. kifejezetten kizárja.

Az Imex Global Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Imex Global Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.