Grafikai tervezés

Te megálmodod, mi megvalósítjuk…

Arculat, nyomdai vagy webes grafika készítés!

Profi módon, egyszerűen, gyorsan! 

 

Grafikáinknak csak a képzeleted szab határt,
de az sem probléma, ha nincs rá ötleted!

 

Mi kitalálunk egy hozzád vagy termékedhez illőt!

Tovább a részletekhez

Webes grafika 

Az internet terjedésének köszönhetően már számtalan olyan grafikára lehet szükséged, ami nem feltétlen kerül nyomtatásba, kizárólag csak interneten jelenik meg. Lehet ez Facebook borítókép, címoldalon megjelenő akciós kép, banner hirdetés vagy ezerféle olyan grafika, amit csak számítógépes megjelenésre szánsz.

Mi elkészítjük ezen grafikai munkákat neked! Itt is, mint minden szolgáltatásunknál csak a képzeleted szabhat határt, a kreatív grafika megvalósítása grafikus designer csapatunk feladata!

Milyen folyamatokra számíthatsz,
ha minket választasz?

A szolgáltatás sikerességét a pontos kommunikáció segíti az ötletektől egészen a végső megvalósulásig. Folyamataink egyszerűek, de hatékonyak:

Megbeszélés

A megbízás előtt egy kötetlen megbeszélés alkalmával felmérjük az érdeklődő igényeit, körvonalazzuk a projektet. Ezen ismeretek birtokában ingyenes árajánlatot küldünk.

Tervezés

Az árajánlat elfogadása után bekérjük a grafikához szükséges anyagokat, információkat. Ezután kezdődik a tényleges, kreatív grafikai tervező munka.

Korrektúra

E-mail útján kommunikálunk, ügyfeleink kérése alapján módosítjuk a grafikát, a végleges verzió megalkotásáig.

Jóváhagyás

A végleges, elfogadott grafikai anyagokat a megfelelő formátumban elküldjük ügyfeleinknek.

Nyomdai grafika 

Több, mint 10 éves tapasztalattal készítjük el, arculatodnak megfelelő grafikai elemeket. Kiemelkedő minőségben a követelményeknek megfelelően, kreatívan, határidőre.

Nyomdai grafika nem csak és kizárólag papírra, hanem nagyon sok felületre kerülhet, szóróanyagok, kiadványok és brosúra tervezésen kívül, legyen szó személy vagy teherautóról, zászlóról, ház falán elterülő hálóról, villamos teljes oldaláról, helikopterről…

Nagyon fontos, hogy ezeket a grafikákat hozzáértő személy készítse el úgy, hogy az a nyomdai követelményeknek megfelelő legyen. Sok esetben teljesen más szaktudást igénylő munka egy repülőgép teljes matricázása, mint egy szórólapon megjelenő grafika.

Cégünk minden tekintetben az adott felület követelményeinek megfelelő paraméterekkel rendelkező grafikát készíti el, így a nyomda nem fogja korrigálásra visszaküldeni azt.

Tehát nincsen idő veszteség, ami a mai rohanó világban igazán pozitív hozadék.

Arculat 

Egy jól felépített üzleti vállakozás alapvető eleme a megfelelően kialakított arculat. Az arculat nagyban meghatározza üzletünk sikerét, hiszen már az első pillanattól kezdve az ügyfelek ezen elemek alapján ítélik meg a vállalkozásokat, e szerint választják ki partnereiket. Ha az arculatod egyedi, minőségi, jó benyomást keltő, akkor már a puszta megjelenésével pozicionálja cégedet egy adott színvonalra. Mi biztosítjuk számodra, hogy céges arculatod a lehető leginkább tükrözze vállalkozásod színvonalát, kompromisszumok nélkül.

Cégünk teljeskörű arculattervezést és kivitelezést vállal. Pl. logó, névjegykártya, levélpapír, boríték, e-mail aláírás, website, Facebook profil, média megjelenés, arculati kézikönyv összeállítása, céges katalógus, szórólap, brosúra készítése, stb.

Kreativitás

Lendületes, összeszokott csapatunk egyedi, figyelemfelkeltő grafikai terveket készít.

Szakmai tapasztalat

Több éves szakmai tapasztalatunk miatt nem okoz nehézséget a feladat megoldása, időnket a kreatív kivitelezésre tudjuk fordítani.
}

Tartott határidők

A megbeszélt határidőket lehetőségeinkhez mérten betartjuk, nincs csúszás és magyarázkodás.
*

Rugalmasság

Szükség esetén vállalunk rövid határidős grafikai tervezési munkákat is.

Akiknek már dolgoztunk

Hívj minket bizalommal:

+36(30)553-8540

vagy kérd most ingyenes árajánlatunkat! 

Qmm © 2019. Minden jog fenntartva.  |  Impresszum | Adatvédelem